logo
N-Sign
Javalaan 38
1217 HG Hilversum
T+31(0)35 625 10 70 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.n-sign.nl

NS Poort

Communicatie: Medewerkers motivatie
Vraag: Creeer een programma voor de Top 100 van de NS
Doel: Optimaal informeren over plannen en ambities
Creatieve vertaling:  
Ontdek NS Poort


Projectomschrijving:

Tijdens de jaarlijkse Top 100 bijeenkomsten van de NS is een wisselend bedrijfsonderdeel verantwoordelijk voor de organisatie. Het nog jonge bedrijfsonderdeel NS Poort schakelde N-Sign in voor de invulling en productie van een bijzonder programma. Een bedrijf in de steigers in feite en dat lieten we op alle fronten tot uiting komen waarbij de meerwaarde van NS Poort gepresenteerd werd. Workshops, een eigentijdse 'steiger'-inrichting in een NS-loods en het bewaken van het communicatietraject lagen in handen van N-Sign.

Manpower Mountain

Communicatie: Medewerkers incentive
Vraag: Ontwikkel een intern motivatie traject
Doel: Betrokkenheid creeren bij medewerkers
Creatieve vertaling: Manpower Mountain Party!


Projectomschrijving:

N-Sign ontwikkelde een intern motivatietraject van 12 maanden waarbij motiveren en inspireren van alle medewerkers op elk niveau het uitgangspunt was: Manpower Mountain. Tijdens een kick off meeting werden de doelstellingen uiteengezet van dit motivatietraject waarbij harde en zachte waarden tot hoge omzet moesten leiden en een betere klantbinding. Gedurende het jaar groeide de eindincentive en werd aan alle doelstellingen voldaan. Een passend slotfeest vond plaats in Keulen waarbij met 800 collega's het totale jaartraject in Keulen werd afgesloten met een spetterend feest.