logo
N-Sign
Javalaan 38
1217 HG Hilversum
T+31(0)35 625 10 70 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.n-sign.nl

Sogeti Café

Communicatie: Kick off 
Vraag: Organiseer een kick-off waarbij veel momenten zijn om van gedachten te wisselen en successen te delen in ongedwongen sfeer.
Doel: Binding van de medewerkers en uitwisselen van informatie.
Creatieve vertaling: Sogeti Café.

 

Projectomschrijving:

N-Sign organiseerde in opdracht van de afdeling communicatie van Sogeti de jaarlijkse kick-off meeting. Dit jaar is er gekozen voor het thema 'Sogeti Café'. Voor één dag het grootste Grand Café van Nederland. In ongedwongen sfeer, met leuke mensen om je heen, aan de bar en met een drankje in je hand. Onverwachte ontmoetingen en persoonlijke verhalen, maar ook inspirerende gesprekken en hier en daar een sterk verhaal. Het informatieve gedeelte werd gepresenteerd door Filemon Wessselink. Hij creëert een goede balans tussen informatief en gezelligheid. Daarnaast werd een blok ingevuld door de schrijvers, David De Kock en Arjan Vergeer, van de bestseller '365 dagen succesvol'. De CEO vervulde een grote rol tijdens deze kick-off en natuurlijk ontbrak de uitreiking 'Sogetist van het jaar' niet. Na het officiele gedeelte genoten de gasten van een diner in Grand Café stijl. De kick-off werd afgesloten met een DJ.