logo
N-Sign
Javalaan 38
1217 HG Hilversum
T+31(0)35 625 10 70 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.n-sign.nl

 

Ons stations feest

Communicatie: Show Productie
Vraag: Organiseer een feest voor alle medewerkers dat in het teken staat van de naamswijziging 
Doel: Creeer een gevoel dat iedereen voor hetzelfde bedrijf werkt en dezelfde doelen nastreeft: een aangenaam station waar je graag verblijft 
Creatieve vertaling:  
Ons stations feest

 


Projectomschrijving:

Als grote uitzondering organiseerde de NS Stations een feest voor al haar personeel ter ere van de naamswijziging. Alle medewerkers van alle station franchises (Etos, Burger King, Broodwinkels, AH to-go en het hoofdkantoor personeel) waren uitgenodigd met hun partners om te vieren dat iedereen zichzelf vanaf nu een NS Station Medewerker kan noemen. Een feest met veel variatie, waarin de verschillende culturen bij elkaar kwamen en de mensen feesten konden vieren in vier verschillende sferen. Werknemers konden bevestigen dat ze aanwezig zouden zijn op een informatie/registratie website. Het grote voordeel van een dergelijke site is dat je real-time kennis hebt van de aanwezigen en het is gemakkelijk om iedereen op de hoogte houden.