logo
N-Sign
Javalaan 38
1217 HG Hilversum
T+31(0)35 625 10 70 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.n-sign.nl

Opening Rotterdam Centraal

Communicatie: Brand experience - opening Rotterdam Centraal.
Vraag: Formatering en uitvoering van de officiële opening van Rotterdam Centraal.
Doel: Geef de officiële opening vorm waarbij de reiziger centraal staat. 
Creatieve vertaling: Koninklijke opening waarbij creatieve partners invulling hebben gegeven aan verbinding met reizigers.


Projectomschrijving:

N-Sign opende in opdracht van Ministerie van I&M, de Gemeente Rotterdam, ProRail en de Nederlandse Spoorwegen het nieuwe Rotterdam Centraal. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander verrichtte de officiële handeling door symbolisch verbinding te leggen met de reiziger. Creatieve Rotterdamse partners visualiseerden als één harmonisch geheel het ontwaken van de reiziger op Rotterdam Centraal. Zo waren er performing acts, dans en digitale kunstzinnig vormgegeven visuele beelden. Het Rotterdams Philharmonisch orkest bracht live zorgvuldig gekozen orchestrale stukken ten gehore. De speeches volgden elkaar als een logisch geheel op als onderdeel van het programma. Zowel landelijke als lokale (schrijvende)pers waren in grote getalen aanwezig om deze opening te verslaan.