logo
N-Sign
Javalaan 38
1217 HG Hilversum
T+31(0)35 625 10 70 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.n-sign.nl

Audiografie-Videografie

Onze visie

Audiografische en videografische producties vormen een belangrijk onderdeel van ons vak om een boodschap te visualiseren. N-Sign houdt zich bezig met scriptwriting, storyboards, opnames, grafische bewerkingen, montage en eindmontages. Wij maken gebruik van zeer ervaren audio en visual experts en schakelen ook jong talent in van verschillende opleidingen in Nederland. N-Sign produceert bedrijfsfilms, programma bumpers, persoonlijke video potretten maar ook videoproducties voor een huwelijk of privé aangelegenheid. Ook verzorgt N-Sign de ontwikkeling van audioproducties voor films, showmatige producties en bedrijfsvideo's.
 
 

Eerste paal Prinses Maxima Centrum

Staande ovatie van kinderen, ouders, verpleegkundigen, artsen, belanghebbenden, de directie en van Minister Schippers na afloop van het feestelijke programma op 8 februari 2016. Symbolisch werd de Eerste Paal in Utrecht geplaatst van het Prinses Maxima Centrum, na 10 jaar voorbereiding was het eindelijk zo ver. Het tweede centrum in de wereld waar complexe kinderoncologische zorg en alle research bij elkaar komen en over twee jaar wordt opgeleverd. In het geboden programma stond het kind centraal onder het motto "alles door de ogen van het kind". Onder leiding van Filemon Wesselink kwamen verschillende sprekers aan het woord. N-Sign ontwikkelden en produceerden in samenwerking met het Prinses Maxima Centrum het Eerste Paal programma.
 
 
 

Sogeti kick-off Up2You

Een impressie van de Sogeti kick-off 2016 met als thema 'UP2U' dat staat voor regie over je eigen succes. N-Sign en het marketingteam van Sogeti organiseerden voor 1400 medewerkers een sterk en interessant brandevent. Tijdens de Sogeti kick-off beleefden de medewerkers het thema Up2You. Er werd met elkaar gegeten en uitgebreid bijgepraat. Onder leiding van vier Sogeti reporters kwamen collega's, klanten en directie tijdens een interactief programma aan het woord. Het verband tussen corporate doelstellingen en de bijdragen die jij zelf kunt leveren aan het behalen van deze doelstellingen en het succes van Sogeti, stond centraal.
 
 

a.s.r. vastgoed retaillounge

De vraag van a.s.r. vastgoed en retail was om een terugkerend format te bedenken voor retailers, makelaars en vastgoedmensen om met elkaar in contact te komen. Uitgangspunt is een sneak preview op een unieke a.s.r. vastgoedlocatie. Inhoud en netwerken werd gecombineerd. Wij ontwikkelden de a.s.r. vastgoed retaillounge.
 
 
 

Opening van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg door koning Willem-Alexander.

In december 2014 organiseerden N-Sign Special Event Planning in samenwerking met het National Militair Museum met als projectleider Marianne Severijn de officiële opening van NMM. Zijne Majesteit koning Willem-Alexander opende dit museum door het laatste deel van het logo te plaatsen. Wij hebben een combinatie gezocht tussen de zeer persoonlijke verhalen, onderwerpen als vrede en veiligheid, het indrukwekkende materieel, de protocollen behorend bij Defensie en het prachtige ontwerp van het museum zelf. Als leidraad van deze opening hebben wij gekozen voor het thema "een Leven".

 

 

Afscheid directievoorzitter Cees van Bemmel van Van Wijnen

Op 3 december 2015 nam directievoorzitter Cees van Bemmel van bouwbedrijf Van Wijnen na 16 jaar afscheid.
 
N-Sign werd gevraagd een format voor een brandevent te bedenken en de productie te verzorgen voor een commerciële receptie met relaties en een feestelijk diner, afgestemd op de persoonlijke wensen van de directievoorzitter. Ook werd de nieuwe directie aan de relaties voorgesteld. Het afscheid werd gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam. Deze industriële locatie werd getransformeerd tot een stijlvolle ontvangst-, receptie- en feestelijke ruimte. Servicegerichtheid, de persoonlijke touch en de huiskleur rood met zwart/grijs tinten, voerden de boventoon. 
 
 

Van Wijnen afscheid Timo en Hein

De heer Timo Deen en Hein Huisman namen na 40-jarig dienstverband afscheid van bouwbedrijf Van Wijnen. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud werd voor deze speciale gelegenheid volledig getransformeerd tot een intieme sfeer van Friesland. De medewerkers van Van Wijnen Noord verzorgde een deel van het decor en een geweldige cabaretvoorstelling. Verder werden er persoonlijke verhalen verteld, verzorgde het Tjaarda een mooi viergangendiner en was er tijd voor een lach en een traan.

 

 

AFAS Hollands Glorie

Hollands Glorie was het thema. AFAS is een puur Hollands bedrijf met veelzijdig talent. Dat werd gevierd tijdens het medewerkersuitje met aansluitend een feest.

 

  

Eva Simons & Sidney Samson zijn op 14 juli 2014 getrouwd.

Op 14 juli gaven Eva Simons & Sidney Samson elkaar het jawoord. Een emotionele dag die met ouders, familie en vrienden uitgebreid werd gevierd. Eva en Sidney trouwden in de Westerkerk te Amsterdam waarna de 400 gasten een spetterend feest in Undercurrent in Amsterdam werd aangeboden. N-Sign werd gevraagd om dit huwelijk met en voor hen te produceren en te regisseren. 

Klik hier voor de video.

 

AFAS Festival 2014

In samenwerking met AFAS produceerden N-Sign het AFAS Festival als drager van een medewerkers motivatie weekend. Naast vakbekwaamheid en optimaal bedrijfsresultaat, hecht AFAS Software veel waarde aan persoonlijk welzijn van haar medewerkers en partners. De buitenlocatie Watergoed in Valburg werd speciaal ingericht voor dit festival om 580 medewerkers met partners te ontvangen.
 
 

Koninklijke opening Rotterdam Centraal

N-Sign ontwikkelde en produceerden in opdracht van Ministerie van I&M, de gemeente Rotterdam, ProRail en de NS de opening van Rotterdam Centraal. Bekijk hierbij de video van de officiële opening Rotterdam Centraal 13 maart 2014 door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Door symbolisch verbinding te leggen met de reiziger, werd Rotterdam Centraal geopend. Een harmonisch georkestreerde, artistieke opening waarbij visuele kunst, dans, performing acts en het Rotterdams Philharmonisch centraal stonden.
 
 

Werkbezoek P+R Staatssecretaris Mansveld Ministerie I&M

N-Sign was betrokken bij het werkbezoek van Staatssecretaris Mansveld en de heer Meerstadt van NS bij de oplevering van 7.500 P+R plekken in Nederland.

 

Company pride IT bedrijf

N-Sign ontwikkelde en produceerden een film ter afsluiting van een kick off meeting waarbij Trots en Vertrouwen centraal stond. De video werd gemonteerd op de song Lets Go.
 
{youtube}5zH_hglsSvk|500|300|0{/youtube}
 

Versnelde weergaven opbouw grootschalige kick off meeting

N-Sign ontwikkelde en produceerden een grootschalige kick off meeting voor een bedrijf met 1600 medewerkers. Hierbij een timelap van de opbouw in 2 minuten. Interessant om te bekijken!
 
 
 

Merkactivatie winkelformules Rotterdam Centraal

Op Rotterdam Centraal valt veel meer te halen dan alleen de trein. In opdracht van NS Stations - Rotterdam Centraal ontwikkelde N-Sign een korte en pakkende catwalkshow ter versterking van de winkelformules op Rotterdam Centraal. Met als doel om de winkelformules onder de aandacht te brengen bij de reizigers van Rotterdam Centraal. Bijgevoegde video diende ter ondersteuning van de live catwalkshow.
 
 
 

FGH

In opdracht van FGH Vastgoedprijs de filmische opnames van verschillende vastgoedprojecten. De grafische bewerking en montage van alle genomineerde projecten. N-Sign componeerde voor deze productie speciaal muziek ter ondersteuning van de beelden.
 
 
 

Fortis

In opdracht van het hoofdkantoor van Fortis in Brussel realiseert N-Sign bumpers ter aankondiging van verschillende programma onderdelen. De achterliggende muziek is door N-Sign samengesteld en gearrangeerd.
 


FGH Vastgoedprijs

Een korte impressie ter aankondiging van de winnaar van FGH Vastgoedprijs.

Op 3 december 2015 nam directievoorzitter Cees van Bemmel van bouwbedrijf Van Wijnen na 16 jaar afscheid.

N-Sign werd gevraagd een format voor een brand event te bedenken en de productie te verzorgen voor een commerciële receptie met relaties en een feestelijk diner, afgestemd op de persoonlijke wensen van de directievoorzitter. Ook werd de nieuwe directie aan de relaties voorgesteld. Het afscheid werd gehouden in de Kromhout Hal in Amsterdam. Deze industriële locatie werd getransformeerd tot een stijlvolle ontvangst-, receptie- en feestelijke ruimte. Service gerichtheid, de persoonlijke touch en de huiskleur rood met zwart/grijs tinten, voerden de boventoon.